Dealer Mobilane

Hoveniersbedrijf Hans Knol is officieel dealer van Mobilane producten, zoals:
  • Kant en klaar hagen met een standaard hoogte van 100 cm, 155 cm of 180 cm, maar ook van 220 cm en 300 cm hoog. Waarbij u kunt kiezen uit verschillende soorten hagen zoals een beuken haag, hedera, Ligustrum en nog veel meer;
  • Noicestop (geluid absorberende afscheidingen);
  • En sedum daken(MobiRoof). MobiRoof is eenvoudig aan te brengen door cassettes aan elkaar te klikken. De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-8 verschillende sedum soorten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Stacks Image 1737

Hillhout en Woodvision

Hillhout

Hillhout heeft u een veelzijdige collectie op het gebied van tuinhout. Hillhout staat voor design met een mooi, strakke en moderne vormgeving.

Stacks Image 581

Woodvision


Woodvision biedt u duurzame producten. Veel van hun hout wordt geïmpregneerd en veel producten dragen het PEFC of het FSC keurmerk. Het verschil tussen Woodvision en Hillhout is duidelijk te zien in de uitstraling van de producten: Hillhout staat voor strak en modern, Woodvision voor landelijk en stoer.

Neem een kijkje op tuinvoordeelwinkel.nl om te zien wat Hillhout en Woodvision te bieden hebben.
Stacks Image 583

Overkappingen

Een landelijk buitenverblijf voor de (kleine) particuliere tuin

Stacks Image 1011
De douglasvision kapschuur Comfort is ideaal voor de kleinere tuinen! Door zijn afmeting (405 x 320 cm) en uitstraling is hij perfect voor de kleinere tuinen. De douglasvision kapschuur Comfort is uitgevoerd in het zware, kwalitatief hoogwaardige Lariks/Douglas hout. Dit houtsoort heeft een robuuste uitstraling en is tevens onderhoudsvriendelijk! Zelfs onbehandeld gaat hij jaren mee wat komt door de duurzaamheid van het lariks/Douglas hout.

Hij wordt als kant- en klaar bouwpakket geleverd waardoor je hem makkelijk kunt plaatsen.

Door tussen de robuuste staanders (staanders geschaafd12 x 12 cm) wanden te plaatsen kunnen zijwanden en tussenwanden worden gecreëerd. De wanden worden gemaakt Zweeds rabat (enkel of dubbelzijdig). Ook de dakbedekking kunt u zelf bepalen. Zo kunt u kiezen voor riet, wat het landelijk effect nog meer versterkt, voor dakpannen, shingles of metalen dakpanplaten.

Voorbeeld van overkappingen

Stacks Image 1036
Stacks Image 1028
Stacks Image 1044
Stacks Image 1052
Stacks Image 1060