Onderhoudsbeurt

Gaat het nu om de hele tuin of alleen om een najaarsbeurt, het snoeien van een boom of het knippen van de haag, u kunt voor alles bij ons terecht.
Jaarcontracten voor het hele jaar of alleen een enkele onderhoudsbeurt, wij zijn u graag van dienst.

Gazon

Geen omkijken meer naar een optimaal verzorgt gazon. Wij verzorgen, al dan niet in combinatie met uw tuinonderhoud, het onderhoud van het gazon. Dit kan een wekelijkse maaibeurt zijn gedurende het hele seizoen maar ook alleen een maaibeurt gedurende uw vakantie. Neem contact op voor meer informatie.

Bomen en heesters

Hoveniersbedrijf Hans Knol snoeit bomen op professionele wijze.
Ook het rooien van bomen inclusief het uitfrezen van de stobben wordt op vakkundig wijze uitgevoerd.

Voor- en/of najaarsbeurt

Om u tuin goed te onderhouden is een voor- en najaarsbeurt zeker voor uw tuin nodig. Onze vakbekwame hoveniers maken graag uw tuin klaar voor de zomer of de winter. In het voorjaar kunt u denken aan de tuin onkruid vrij maken, bestrating schoonmaken en het snoeien van bomen die niet in de winter gesnoeid mogen worden. In het najaar kunt u denken aan het schoonmaken van uw tuin zoals bladruimen en het snoeien van (grote) bomen en heesters.

Daarnaast geven onze hoveniers u graag advies over planten, bomen en struiken voor de zomer- en winterperiode.

Dus wilt u uw tuin graag een voor- en/of najaarsbeurt geven? Neem gauw contact met ons op: telefonisch via (033) 298 23 12 of via de mail info@hansknol.nl

Interieur beplanting

Planten in openbare gebouwen, kantoren en bedrijfsruimtes, zien er niet alleen mooi uit, maar zorgen voor een prettig werkklimaat. Wij plaatsen hydrobeplanting op het werk of thuis en kunnen de verzorging voor u uit handen nemen.
Stacks Image 281