Stacks Image 229

Aanleg

Aan de hand van het ontwerp verzorgt ons bedrijf de gehele aanleg rondom woning of bedrijfspand. Van de beplanting tot de bestrating, van waterelementen tot de schutting: Wij verzorgen het allemaal. Onder leiding van uw aanspreekpunt, de voorman, wordt uw tuin geheel naar uw wens aangelegd en vervolgens officieel opgeleverd.

Bestrating

Uw tuin opnieuw bestraten met nieuwe of bestaande stenen? Wij bieden u een breed assortiment aan sierbestrating.
Ook voor bedrijven en instellingen verzorgen wij het bestraten van pleinen en parkeerterreinen.

Bouwelementen

Veranda’s, overkappingen, speelelementen en tuinhuizen, wij bieden een breed assortiment aan standaard bouwkundige elementen. Deze kunnen wij alleen leveren, zodat u deze zelf opbouwt, maar wij kunnen hem ook voor u plaatsen.

Tuinverlichting

Een sfeervolle tuin kan niet zonder tuinverlichting. Wij adviseren, verzorgen de aansluiting én de levering van sfeervolle verlichtingsarmaturen.

Vijver

Een natuurlijke vijver met keien als rand, veel vijverbeplanting en de natuur die zijn werk doet of juist een modern, strakke vijver met mooie leisteen afdekrand en een pomp en lampen waardoor u uw vissen prachtig kunt zien zwemmen: alles is mogelijk.

Automatische beregening

Optimaal gemak! Gedurende het zomerseizoen niet meer uren lang met de tuinslang door de tuin. Wij adviseren en installeren uw beregeningsinstallatie op professionele wijze.

Bezoek ons fotoalbum voor een greep uit onze reeds gerealiseerde projecten.